Mjukvara utvecklare - Cruitech

Company Description
Vår kund arbetar i framkant inom tekniken av bland annat övervakningslösningar och flygelektronik.
Job Description
Vi söker en mjukvaruutvecklare till ett spännande företag i framkant inom tekniken! Vill du vara med och utveckla mjukvaran till den nya Gripen? I rollen kommer du att vara en del av kompetensen för SW/FW, i nära samarbete med andra enheter. Arbetet innebär utveckling av mjukvara med signalbehandlingfokus i komplexa realtidssystem.

- Specificering - Arkitektur - Design, programmering och test i C++ - Dokumentation och en hel del problemlösning - Strukturera upp, avgränsa och härleda problem som kan uppstå
Qualifications
Vi söker dig som har en relevant teknisk högskoleutbildning samt några års erfarenhet av objektorienterad programmering av inbyggda realtidssystem. Du behärskar Java, C, C++ eller C# samt användning av realtidsoperativsystem. Kunskaper inom HW, SCRUM, Kanban, Java, VHDL-programmering och MATLAB är meriterande.

Arbetet kräver att du snabbt kan sätta dig in i nya miljöer och problemlösningar. Du bör därför vara engagerad, drivande och kreativ som person samt trivas med att arbeta både självständigt och i grupp - och givetvis ett stort tekniskt intresse! Svenskt medborgarskap samt goda kunskaper i både svenska och engelska skriftligt och muntligt är ett krav.
Location
Stockholm
Contact
Du kan också maila din ansökan direkt till recruitment@cruitech.com märkt "SW utvecklare C++"

Interested? Apply for the job!