Safety Manager - Cruitech

Company Description
Vår kund är ett spännande företag i expansionsfas med sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget erbjuder en internationell arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas inom olika områden. På den aktuella avdelningen i Stockholm arbetar ett 20-tal personer i gott samarbete som med sina kollegor i Nederländerna och USA.
Job Description
Som Safety Manager kommer du att leda den tekniska utvecklingen av plattformen tillsammans med systemarkitekterna för elektronik och mjukvara.

Vidare ansvarar du för: • Utvecklingen och underhållet av systemarkitekturen • att produkterna klarar säkerhetskraven • system och design FMEA • at synkronisera tekniska delar mellan utvecklingsdiscipliner • att leda arbetet med interface specifikationer
Qualifications
Kompetensprofil Du bör ha en teknisk utbildning på högskolenivå samt en gedigen utbildning i functional safety. Kunskap inom hårdvaru- och mjukvaruutveckling samt inbyggda system är meriterande. Likaså erfarenhet av FMEA och arbetslivserfarenhet av kravspecifikationer.

Du ska behärska både svenska och engelska på en hög nivå. Som person är du flexibel, kundorienterad och en god samarbetspartner.
Location
Stockholm
Contact
Ser detta ut som en spännande möjlighet för dig? Ansök idag, intervjuer pågår.
Kontakta Dalina T. Steneros för mer information på rekrytering@cruitech.com eller mobil: +46 768 601873.

Interested? Apply for the job!